Украли торбицу са 13.500 евра и 4.500 долара

Srna
Foto: Arhiva

ПОДГОРИЦА - Барска полиција ухапсила је лица чији су иницијали Д.М. /23/ и У.С. /26/, док је против В.Р. /36/, М.П. /18/ и М.С. /18/ поднесена кривична пријава и они су тренутно у бјекству због тешке крађе, саопштено је из Упаве полиције Црне Горе.

"Д.М. је по договору са В.Р. у више наврата обилазио подручје Зелене пијаце у Бару, гдје је планирано извршење кривичног дјела на штету једног лица. Тако је, како се сумња, У.С. возилом пребацио М.С. и М.П. у Македонску улицу гдје су га и паркирали и оставили отворене прозоре", додаје се у саопштењу Управе полиције Црне Горе.

М.С. и М.П. су се затим упутили у правцу Зелене пијаце, док је У.С. боравио у једном угоститељском објекту док је чекао извршење кривичног дјела.

"М.С. и М.П. су након једночасовног осматрања, од оштећеног отуђили торбицу у којој се налазило 13.500 евра и 4.500 долара коју су, након извршења, а по претходном договору, оставили у паркираном возилу, на којем су, по плану, били отворени прозори. Након тога до возила долази У.С. и одвози се у правцу Сутомора", додаје се у саопштењу.

Особе М.С. и М.П. су након тога побјегле са лица мјеста. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана