Украјинка у Будви ударила полицајца мобилним у главу

Срна
Foto: Илустрација

ПОДГОРИЦА- Будванска полиција ухапсила је четрдесетогодишњу Украјинку осумњичену да је у Будви напала полицајца, удариши га два пута мобилним телефоном у главу.

Инцидент се догодио испред салона за физикалну рехабилитацију у Туристичком насељу "Словенска плажа" прије два дана.

Власница салона пријавила је полицији проблем са старијом женом која се агресивно понаша, а ријеч је о мајци ухапшене жене која се вербално сукобила са особљем салона, захтијевајући да буде услужена.

Припадници Интервентне јединице затражили су легитимације од украјинских држављанки, и том приликом четрдесетогодишња Украјинка је из његове руке истргла пасош који му је дала, након чега му је задала два ударца у главу мобилним телефоном и пасошем који је држала у руци, речено је "Вијестима" у полицији.

Полицијски службеник задобио је лаке повреде, што му је и констатовано у станици Хитне медицинске помоћи у Будви.

Дежурни тужилац наложио је да се четрдесетогодишњакиња, осумњичена за кривично дјело напад на службено лице у вршењу службене дужности, ухапси и уз кривичну пријаву приведе у которско тужилаштво, гдје јој предложио пртвор, након саслушања.

Судија за истрагу которског Основног суда није прихватио приједлог тужиоца, већ је украјинској држављанки изрекао двије мјере надзора - одузимање путних исправа и редовно јављање полицији у Будви

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана