Украден новчаник са 1.500 евра, ухапшена тројица Македонаца

Srna
Foto: Vijesti.me

ПОДГОРИЦА- Никшићка полиција ухапсила је тројицу држављана Сјеверне Македоније осумњичена за крађу новчаника са 1.500 евра и прикривање, саопштено је из Управе полиције Црне Горе.

Никшићкој полицији једна особа пријавила да су јој три непозната лица из трговинског објекта у мјесту Богетићи отуђила новчаник са новцем, те су се возилом удаљила са мјеста догађаја.

У саопштењу је наведено да је никшићка полиција јуче у мјесту Папрати контролисала "ауди" са три држављанина Сјеверне Македоније чији су иницијали А.А. /26/, А.О. /41/ и Ж.Д. /47/, који су доведени у службене просторије.

Криминалистичком обрадом полиција је дошла до сумње да је А.А. отуђио новчаник, док су А.О. и Ж.Д. од њега добили и задржали дио новца.

"А.А. се сумњичи за кривично дјело крађа, док се А.О. и Ж.Д. на терет ставља кривично дјело прикривање и сва три лица су ухапшена", наведено је у саопштењу.

Из полиције напомињу да је већи дио отуђеног новца пронађен и враћен, а возило које је кориштено приликом извршења кривичног дјела је одузето.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана