Ухапшене три особе након што су претукле малољетника

Срна
Ухапшене три особе након што су претукле малољетника

ПОДГОРИЦА - Три лица ухапшена су након што су тешко повриједила четрнаестогодишњег дјечака у тучи недалеко од Основне школе “Штампар Макарије” у Подгорици.

- Јуче око 9.55 часова ван дворишта поменуте школе, Ф.К. (44), С.К. (32) и Б.К. (35) су физички напали М.П. (21) и малољетног дјечака старог 14 година - саопштила је Управа полицје Црне Горе данас.

Малољетник задобио тешке тјелесне повреде. Лица Ф.К. и С.К. осумњичена су за кривично дјело насилничко понашање са тешким тјелеснм повредама, док је Б.К. осумњичен за насилничко понашање.

- У односу на догађај који је претходио инциденту, а у којем је оштећена малољетна дјевојчица стара 14 година, полиција је прикупила обавјештења, а списи предмета су достављени поступајућем тужиоцу на оцјену и мишљење - навели су из полиције.

У саопштењу се додаје да су тројици дјечака, која су били свједоци овог инцидента, Ф.К. и С.К. задали ударце отвореним шакама у лице и против њих је полиција поднијела прекршајну пријаву.

Из полиције је саопштено да су службеници Одјељења безбједности Цетиње, поступајући по пријави да је јуче дошло до нарушавања јавног реда и мира тучом више лица у дворишту средње мјешовите школе, идентификовали све актере и лишили слободе двије особе.

- Јуче око 10.30 часова полиција је поступила по пријави и изашла на лице мјеста гдје је затекла Л.П. (18) и М.Б. (18). М.Б. је задобио тешке тјелесне повреде, а Л.П. лаке тјелесне повреде - додаје се у саопштењу.

Од актера и свједока догађаја прикупљена су обавјештења и обавијештен је тужилац на Цетињу који је наложио да Н.Ђ. (20) буде лишен слободе због сумње да је извршио кривично дјело насилничко понашање, а да С.П. (20) буде лишен слободе због сумње да је извршио кривично дјело тешка тјелесна повреда.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана