Ухапшена Северина Вучковић, пријавила је сестра Маријана

ГС
Ухапшена Северина Вучковић, пријавила је сестра Маријана

ЗАГРЕБ - Хрватска полиција је привела пјевачицу Северину Вучковић у уторак око подне у Загребу, јављају хрватски медији.

Хапшење је услиједило након што су од сплитских колега добили захтјев за њено привођење за потребе криминалистичког истраживања, пише Јутањи лист.

Повод свему и расписивању потраге је непримјерена препирка од уторка у сплитском дому мајке познате пјевачице. 

Према пријави сестре Маријане, пјевачица се наводно окомила на њу и то пред њиховом мајком.

Било је то под окриљем ноћи, један сат послије поноћи када се из стана орила бука. Њих двије су се наводно, пријавила је Маријана полицији, жестоко рвале и шамарале, и то дословно по цијелом стану.

Пјевачица је на крају отишла на своју страну, а њена сестра у болницу одакле се, након указане љекарске помоћи због лакших повреда, обратила за помоћ полицији. 

Задобила је низ подлива на глави и леђима, а на тијелу су јој љекари уочили и посјекотине. На основу пријаве, сплитска полиција је расписала потрагу за пјевачицом, а на основу које је Северина с размаком од 12 сати од наводног инцидента у Сплиту, "скинута" на загребачком аеродрому.

На путу до полицијске станице по мјесту становања, како би дала исказ полицији и своје виђење инцидента због којег јој "пријети" пријава, обратила се за помоћ свом адвокату Мати Матићу, не улазећи у детаље због којих се нашла опет под лупом.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана