Ухапшена након што је полицајцу рекла: “Добро вече, мајмунче”

ГС
Ухапшена након што је полицајцу рекла: “Добро вече, мајмунче”

Пијана жена ухапшена је у Хрватској након што је извријеђала полицајца у присуству запосленог хитне помоћи који је стигао на интервенцију како би оцијенио је ли способна за задржавање.

Према пресуди, све се догодило у фебруару ове године око 18.30 часова у мјесту Матијевићи код Двора, а жена је на крају пријављена за ремећење јавног реда и мира, пише Даница.хр.

- Нарушавала је јавни ред и мир на начин да је, под утицајем алкохола у концентрацији од 1,83 г/кг, нарочито високим тоном вријеђала и омаловажавала полицијског службеника ријечима: „Добро вече, мајмуне! Ти си симпатичан, зато си мајмунче!“. Све је то изговорила у присуству запосленог хитне медицинске помоћи Двор - закључено је пресуди која је донесена ових дана.

Жена је прво пребачена у Дом здравља, гдје је прегледана с обзиром на то да је била под знатним утицајем алкохола. Након тога је око два сата послије поноћи ухапшена, те задржана у полицијском притвору. Пуштена је око 11 часова, након што се потпуно отријезнила.

Судија ју је прогласила кривом и казнила са 70 евра. Међутим, како је дан провела у полицијском притвору, не мора ништа да плати. Једино мора да подмири 15 евра трошкова прекршајног поступка.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана