Ухапшена Дијана Чуљак

Јутарњи лист
Ухапшена Дијана Чуљак

Загреб - Како хрватски "Јутарњи лист" сазнаје из извора блиских полицији у вечерњим је часовима ухапшена Дијана Чуљак..

Подсјетимо, бивша ХТВ-ова уредница осумњичена је у афери Цоре медиа у којој се њеног бившег супруга Владимира Шелебаја и још четири особе терети за неплаћање 3,1 милиона куна ПДВ-а те незаконито извлачење више од 16 милиона куна из фирми Цоре Медиа и Медиа Спот.

Првоосумњичени Владимир Шелебај је у истрази, али и на суђењу бившем директору програма Нове ТВ Синиши Свилану посвједочио да је Цоре медија основана искључиво на иницијативу Дијане Чуљак , да је она имала половину учешћа у фирми и да су дијелили зараду. Она, пак, пориче да је с бившим супругом склопила тајни уговор којим се требао прикрити њезин сукоб интереса, будући је у то вријеме радила на ХТВ-у, а Цоре Медиа је радила емисије за конкурентску телевизију.

"Уговор о друштву никада нисам видјела, нити га свјесно потписала. Ако сам нешто потписала онда је то било несвјесно", рекла је Чуљак свједочећи на суђењу Свилану, оптуженом да је од Шелебаја примао мито како би се на Новој ТВ пласирале емисије из продукције Цоре медије, објавио је "Јутарњи" на свом порталу.

Подсјетимо, Дијана Чуљак је пажњу бх. јавности на себе скренула изјавом да туристи из БиХ заузимају мјеста на хватским плажама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана