Ухапшен због дјечије порнографије, малишане снимао камером сакривеном у термос боци

ГС
Ухапшен због дјечије порнографије, малишане снимао камером сакривеном у термос боци

Ровињска полиција је поднијела кривичну пријаву против 63-годишњег канадског држављанина за искоришћавање дјеце за порнографију, а утврђено је да је мушкарац у натуристичком кампу код Ровиња снимао дјецу камером сакривеном у термос боци.

Из Полицијске управе истарске данас је саопштено да су гости једног натуристичког кампа на подручју Ровиња примјетили мушкарца који се задржавао код базена с тобоганом гдје су се играла дјеца, а код себе је имао мобилни телефон и термос боцу, објавила је Хина.

Његово понашање побудило је сумњу код гостију, а када су му пришли, мушкарац је почео да бјежи. Гости кампа успјели су да га зауставе и позвали су полицију, а полицијски службеници ухапсили су мушкарца због сумње да је снимао нагу дјецу.
"Приликом бјекства он је пао и лакше је повријеђен", наводи се у полицијском саопштењу.

Полицијски службеници су код осумњиченог пронашли мобилни и камеру која је била сакривена у термос боци, па су на основу налога надлежног суда обавили претраге и пронашли инкриминишући садржај.

Претражено је и возило, њемачке регистарске ознаке, које је 63-годишњак користио, па су приликом претраге возила полицијски службеници пронашли и одузели таблет, уређаје за чување мултимедијалних садржаја с УСБ прикључцима и друге предмете које ће прегледати наредних дана.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана