Ухапшен мушкарац због језивог злочина: Раскомадао мушкарца и дијелове тијела бацио у море

Српска Инфо
Foto: SNEŽANA KRSTIĆ/RAS SRBIJA

Кристиан Гонди (43) из Сенте, ког Црна Гора потражује ради издржавање затворске казне у трајању од 30 година, ухапшен је данас у Србији по међународној потјерници НЦБ Интерпола Подгорица.

Како је саопштила Управа полиције Црне Горе, слободе је лишен ради привођења на издржавање казне затвора у трајању од тридесет година на коју је осуђен пресудом Вишег суда у Подгорици због кривичног дјела тешко убиство.

 – Гонди је осуђен јер је 2005. године у насељу Дробнићи које припада општини Будва, заједно са саучесником С.Р. у намери прибављања имовинске користи кроз присвајање имовине, лишио живота оштећеног К.Д., а потом, ради прикривања трагова кривичног дјела, такође са С.Р. насилно раздвојио тијело жртве на дијелове које су потом умотали и одвезли до мора и дијелове тијела жртве избацили на отворено море – саопштила је црногорска полиција.

У саопштењу се још наводи да је лоцирању и лишењу слободе претходила је заједничка истрага циљаног трагања спроведена од стране службеника Одсјека за међународну оперативну полицијску сарадњу у Сектору криминалистичке полиције и Одсјека за циљане потраге МУП Републике Србије, пише Блиц.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана