Ухапшен мушкарац, преко два мјесеца палио контејнере по Сплиту

Танјуг
Ухапшен мушкарац, преко два мјесеца палио контејнере по Сплиту

СПЛИТ - Хрватска полиција ухапсила је 47-годишњег мушкарца за којег се сумња да је палио контејнере по Сплиту више од два мјесеца.

Полиција је саопштила да је довршила криминалистичку истрагу над 47-годишњим мушкарцем којег су јуче увече ухапсили након што је у једној улици у Сплиту око 23:30 часова избио пожар на пластичном контејнеру, преноси Хина.

Како се основано сумња, мушкарац је контејнере у Сплиту палио више од два мјесеца, од 5. новембра 2022. до 19. јануара 2023. године, а уз кривичну пријаву 47-годишњак је синоћ спроведен у притвор.

Полиција је саопштила да је “с обзиром на то да су у последње вријеме на подручју Сплита евидентирали више пожара на различитим локацијама, полицијски службеници били присутни на терену и обилазили су и мјеста где су смјештени контејнери”.
    
У једном тренутку, према саопштењу, примили су дојаву како је у Бихаћкој улици у Сплиту избио пожар на пластичном контејнеру, а непосредно прије тога уочен је непознати мушкарац који је након убацивања непознатог предмета у контејнер побјегао, да би га полицијски службеници убрзо пронашли и привели, преноси Хина.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана