Ухапшен младић који је мачетом упао у загребачку гимназију

Танјуг
Ухапшен младић који је мачетом упао у загребачку гимназију

ЗАГРЕБ - Младиć који је данас са мачетом упао у загребачку Класичну гимназију ухапшен је на подручју Загреба, саопштила је полиција.

''Данас, 6. марта, око 13.50 часова, непознати младић је дошао у просторије образовне установе. Након тога је у ходнику срео ученика за којим је трагао, а коме је пријетио оштрим предметом. Након пријетњи, младић је побјегао", наводи се у саопштењу полиције.

Подаци и сазнања које је загребачка полиција прикупила о самом догађају резултирали су циљаном потрагом за 18-годишњим младићем, пренио је портал Индекс.

"Три сата након самог догађаја, младић је пронађен и ухапшен такође на подручју Медвешчака и одведен у службене просторије ради кривичне истраге", саопштила је загребачка полиција.

Директорка загребачке Класичне гимназије Здравка Мартинић Јерчић изјавила је данас поводом упада младића са мачетом у ту образовну установу, да до озбиљнијих посљедица није дошло захваљујући реакцији професора и ученика. Она је рекла да младић који је у гимназију упао са мачетом није ученик те школе.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана