Ухапшен Будванин због шверца 100 килограма кокаина

Танјуг
Foto: Илустрација

ПОДГОРИЦА- Будванин И.М. ухапшен је због сумње да је починио кривично дјело неовлаштена производња, држање и стављање у промет 100 килограма кокаина, који се доводи у везу са раније ухапшеним предсједником Општине Будва Милом Божовићем, саопштено је из тужилаштва.

И.М. је ухапшен у Порто Монтенегру у Тивту, а предсједник Општине Будва Мило Божовић ухапшен је 13. априла.

"Специјално полицијско одељење је, по налогу Специјалног државног тужилаштва, ухапсило И.М. из Будве због сумње да је починио кривично дело неовлаштена производња, држање и стављање у промет дроге, и то 100 килограма кокаина у саучесништву са окривљеним М.Б. - председником општине Будва", саопштио је синоћ тужилац Вукас Радоњић.

ТВЦГ незванично сазнаје да је ухапшен Иван Мијатовић, који је, како наводе, у присуству изабраних бранилаца изнио одбрану а није одговарао на питања државног тужиоца.

"Након саслушања,одређено му је задржавање до 72 сата због постојања околности које указују на опасност од бекства и да ће поновити кривично дело", навео је Радоњић, који је и портпарол Специјалног државног тужилаштва.

Браниоци, политички саборци и породица Мила Божовића најавили су раније да ће у наредном периоду објелоданити доказе о монтажи у овом случају, у форми писане документације и вjештачења, а након тога се обратити надлежним адресама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана