Ученик тешко повријеђен након што су га напали родитељи његове другарице

Танјуг
Foto: Илустрација/РТЦГ

ПОДГОРИЦА - Ученик деветог разреда Основне школе "Штампар Макарије" у Подгорици тешко је повријеђен, након што су га напали родитељ његове школске другарице и његови пријатељи.

Дјечак је, пишу подгоричке Вијести, наводно уцјењивао школску другарицу, а њени родитељи су прије пар дана долазили да га упозоре, што није дало ефекат.

Родитељ дјевојчице и његови пријатељи приведени су на информативни разговор.

Директор школе Новица Гачевић казао је за портал Родитељи да је до инцидента дошло у близини дворишта, али да у школи нису до данас имали информације да постоји икакав проблем између те дјевојчице и дјечака.

Према његовим ријечима, ни родитељи их нису обавијестили да постоји било какав проблем.

Гачевић је казао да је дјечак и раније био проблематичног понашања, али да о уцјењивању нису ништа знали. Он је навео да је проблем између дјеце кулминирао посљедњих дана.

Како је казао, према информацијама које су тек данас добили од осталих ђака, повод је био што је дјечак некако дошао у посјед њеног мобилног телефона, одакле је преузео фотографије којима ју је касније уцјењивао.

"Тражио јој је за то новац, а како смо сазнали она му је одређену суму и дала да би избјегла да он објави те фотографије или да их неком пошаље. Чули смо да је отац од дјевојчице, када је сазнао за то, тражио од њега да обрише фотографије и врати новац, али он то није учинио", рекао је Гачевић.

Према незваничним информацијама, у нападу на ученика је кориштен и пендрек.

Након интервенције полиције, учесници сукоба су одведени на саслушање и у Клинички центар, како би повријеђени били медицински збринути.

Из полиције за сада нису контактирали управу школе, а дио гдје се десио инцидент налази се у близини дворишта и, како је рекао Гачевић, нема видео надзора.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана