Ученица у Бјеловару саставила листу за одстријел разредних колега

GS
Foto: Getty

БЈЕЛОВАР - Ученица једне бјеловарске школе имала је листу за одстријел на којој су се нашле њене разредне колеге, информација је којој су редакцији "Bjelovar.live" потврдили бројни родитељи, забринути како су за то сазнали тек данас.

 

Наиме, како пишу, с том информацијом данас су их упознала њихова дјеца, иако је наводно листа за одстријел с именима и презименима ученика и ученица објављена прије неколико дана на ТикТоку те и даље кружи друштвеним мрежама.

Убрзо након што је објављена, сазнаје се, са снимком је упозната полиција која је у врло кратком времену привела ученицу, а снимак је убрзо и обрисан. Али, наводно постоје скриншатови које су направили ученици школе тако да се ту и тамо још увијек може пронаћи, а несумњиво се и даље интерно дијели.

Ученица је уз листу пријетила да ће све с истог побити, а с цијелом причом је упознат и подручни Завод за социјални рад. Такође, неслужбено се сазнаје да је ученица која је саставила листу, очито по узору на трагедију из Београда, истог дана искључена из бјеловарске школе.

"Данас су тек ученици сазнали како је један цијели разред с још једним дјечаком на листи једне помахнитале дјевојке која пријети да ће их побити. Отац дотичне је ловац и има приступ оружју и није баш то безопасно. Нажалост, ми као родитељи о том нисмо обавијештени, тек су данас дјеца о том сазнала", само је једна о родитељских порука које су данас стигле Регионалном порталу "Bjelovar.live".

Из извора који је добро упознат с овом проблематиком "Bjelovar.live" сазнаје и како слична листа за одстријел није осванула само у једној бјеловарској школи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана