Убо колегу у врат, скочио са зграде и погинуо

Срна
Foto: Слободна Далмација

СПЛИТ - Радник шпедитерске фирме у Сплиту погинуо је приликом пада са зграде са које се бацио након што је колегу убо у врат највјероватније оштрим предметом, јавили су хрватски медији.

Из сплитске полиције су навели да су око 14.00 часова запримили дојаву да је у згради у предграђу Копилица на подручју Сплита повријеђен мушкарац, који је превезен у сплитску болницу.

Према писању Слободне Далмације колегица је чула некакву гунгулу у канцеларији и када је дошла видјела је повријеђеног како се држи за врат и крвари. Питала га је гдје му је колега, а он је рекао да је изјурио негдје.

Позвана је полиција, а највјеројатније је нападач, видјевши колегу како у крви лежи беспомоћно на поду, помислио да га је можда и убио те се успаничио и побјегао пред полицијом на кров зграде одакле се бацио у смрт. 

Полицијска патрол је, кад су долазили, видјела пад са зграде.

Повријеђеном мушкарцу у сплитској болници је пружена љекарска помоћ, али није у опасности по живот, преносе поменуте новине. 

Нити један нити други до сад нису били познати полицији по никаквим проблемима, а није познато које су то међусобне размирице имали и које су довеле до овакве трагедије.

Полиција истражује околности догађаја.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана