Убио оца и мајку, сједио поред њих и чекао полицију

Агенције
Убио оца и мајку, сједио поред њих и чекао полицију

Загреб - Мртва тијела мушкарца и жене пронађена су данас у кући код Лукинић Брда, у општини Покупско у Загребачкој жупанији, сазању хрватски медији у полицији.

Једна је особа приведена на криминалистичко истраживање, а у току је увиђај, који води надлежни државни тужилац.

Према неслужбеним информацијама приведен је син убијених, 19-годишњи С.Ш. који је најприје убио мајку па и оца јуче током дана, а пронађен је како сједи поред њихових тијела, с ловачкоом пушком поред.

"Полиција је сусједима рекла да не улазе у двориште и да ће они одмах доћи. У кући је полиција пронашла сина како сједи поред њих, а поред њега је била ловачка пушка", наводи један од мјештана.

Према причи мјештана, кћерка брачног пара кад је јутрос дошла пред кућу наишла је на закључана врата, а како их нико није отварао обилазила је око куће те кроз прозор видјела како на столићу унутрашњости једне од просторија гори свијећа.

Отрчала је до првих комшија како би упитала јесу ли видјели њене родитеље, а како их ни они нису видјели од претходног дана, звали су у локалну трговину како би се увјерили јесу ли јутрос нешто куповали, пише Јутарњи.хр.

Ни тамо их нису видјели па су позвали полиција која им је рекла да ништа не дирају око куће и да долазе брзо.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана