У Осијеку убијен мушкарац, тијело пронашао поштар

ГС
Foto: ГС

Мушкарац чије је тијело у уторак ујутро пронађено у дворишту стамбене зграде у Осијеку жртва је насилног чина, показалa је обдукција, саопштило је осјечко окружно тужилаштво.

Тијело је, пишу 24сата, пронашао поштар, а због убиства су ухапшене три особе.

Замјеник окружног државног тужиоца Мирослав Дасовић изјавио је новинарима на мјесту догађаја у Жупанијској улици да се сумња на насилну смрт, у виду кривичног дјела и да се наставља криминалистичко истраживање.

Увиђај још траје, прикупљају се и изузимају трагови који ће бити послани на вјештачење у Центар за форензична испитивања и вјештачења "Иван Вучетић". Тијело жртве превезено је у Одјељење патологије осјечког КБЦ-а ради утврђивања узрока и настанка смрти, казао је Дасовић.

Напомиње да идентитет жртве још није утврђен, али се ради о особи средње животне доби. Новинарима није могао одговорити могу ли досад пронађени трагови некога повезати с кривичним дјелом, додавши како се трагови и даље прикупљају.

Полиција је јутрос саопштила да јој је нешто прије осам сати дојављено да се, у Жупанијској улици, у Осијеку, у дворишту стамбене зграде налази непознати мушкарац, који лежи и не даје знакове живота. Полицијски службеници журно су изашли на мјесто догађаја, гдје је доктор осјечко-барањског Завода за хитну медицину потврдио смрт мушке особе, навели су у осјечко-барањској полицији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана