У Црној Гори ухапшен држављанин БиХ

Агенције
У Црној Гори ухапшен држављанин БиХ

ПОДГОРИЦА - Држављанин БиХ чији су иницијали В.В. /39/ ухапшен је након што су припадници Граничне полиције Црне Горе у мјесту Враћеновићи у возилу у којем је био пронашли 15 паковања марихуане.

Из Управе полиције Црне Горе саопштено је да су службеници Сектора граничне полиције, поступајући по оперативним сазнањима, у Враћеновићима синоћ контролисали возило даниловградских регистарских ознака у којем су се налазили В.В. и држављанка Црне Горе са привременим боравком у БиХ С.В. /35/, са троје дјеце.

У саопштењу је наведено да је приликом прегледа возила пронађено 15 паковања марихуане, као и да је о догађају упознат тужилац у Вишем тужилаштву у Подгорици по чијем је налогу В.В. лишен слободе због сумње да је извршио кривично дјело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога.

Службеници граничне полиције Црне Горе јуче су на граничном прелазу Дебели бријег приликом граничне контроле турских држављана открили фалсификоване исправе.

- Након што је са догађајем упознат тужилац кривична пријава поднесена је против четири лица због сумње да су извршили кривично дјело фалсификовање исправа - наводи се у саопштењу.


 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана