Трагедија код Дубровника: У судару више возила погинуло дијете, шест тешко повријеђених

ГС
Foto: Илустрација

ДУБРОВНИК - У тешкој саобраћајној несрећи код Дубровника у недјелју рано ујутро погинуло је дијете, саопштила је дубровачка полиција.

До несреће је дошло око 3 ујутро, кад је возач (33) из Албаније аутом талијанских регистрација код Орашца прешао у супротни смјер и ударио у аутомобил њемачких регистрација којим је управљао 20-годишњи Нијемац.

У неконтролисаном кретању аутомобил је потом ударио у аутомобил словеначких регистрација који се кретао иза њемачког аутомобила, којим је управљао 50-годишњак из српске покрајине Косово.

Ауто њемачких регистрација ударио је у још један аутомобил њемачких таблица који се кретао према Дубровнику, а возио га је 29-годишњак из српске покрајине Косово. 

Возачи сва четири особна возила која су судјеловала у овој саобраћајној несрећи су алкотестирани и тестови су негативни.

На мјесту несреће смртно је страдало малољетно дијете, путник возила које је скривило саобраћајну несрећу, а троје путника из истог возила задобило је тешке озљеде, сви држављани Албаније.

Осим њих, тешке повреде је задобио је возач возила словеначких таблица и двоје путника који су се налазили с њим у возилу, од којих је једно малољетно дијете, сви из српске покрајине Косово.

Тијело преминулог дјетета је превезено на Одјељење патологије дубровачке болнице гдје ће се утврдити тачан узрок смрти, а повријеђени  су превезени у дубровачку болницу гдје су задржани на даљем лијечењу.

За вријеме трајања увиђаја на којем је био присутан државни тужилац, саобраћај  на том дијелу Јадранске магистрале био је потпуно затворен, преноси 24сата.хр

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана