Томислав Томашевић, кандидат за градоначелника Загреба добио полицијску пратњу

Танјуг
Томислав Томашевић, кандидат за градоначелника Загреба добио полицијску пратњу

ЗАГРЕБ - Томислав Томашевић, кандидат платформе „Можемо„ за градоначелника Загреба у другом изборном кругу, добио је полицијску пратњу, а из полиције тврде да је ријеч о њиховим редовним активностима.

Из полиције је за загребачку Н1 телевизији саопштено да је о предузимању мјера и радњи из своје надлежности, а унутар редовних активности односно задатака.

Упитани да ли је полиција у оквиру истих активности одредила полицијску пратњу и за Мирослава Шкору, противкандидата Томашевића у другом изборном кругу локалних избора, али одговор, кажу, још није добијен.

Томашевић је на конференцији за новинаре раније данас упитан да ли је под полицијском пратњом одговорио потврдно, а на додатно питање зашто, он је рекао „то морате питати полицију“.

- Ми се тиме не бавимо, за то постоје институције. Постоји комуникација између нас и полиције о сигрносним ризицима, али то морате питати њих – рекао је Томашевић који је, према многима, неочекивано добио највећи број гласова, убједљиво више од свог против кандидата и лидера Домовинског покрета Мирослава Шкоре за градоначелничку функцију у хрватској престоници у првом кругу гласања.

Други круг локални избора у Хрватској биће одржан у недјељу, а Томашевић је већ виђен као побједник.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана