Током претреса Бемаxа пронађено оружје ухапшеног безбједњака Лазовића

Танјуг
Током претреса Бемаxа пронађено оружје ухапшеног безбједњака Лазовића

ПОДГОРИЦА - Током претреса дела зграде „Бемаxа” у подгоричком насељу Толоши, службеници полиције пронашли су неколико пиштоља и пар хиљада комада муниције, пишу данас подгоричке Вијести.

Претрес је започет у среду увече због, како се испоставило лажне дојаве о постављеној бомби у гаражи и на петом спрату тог објекта.

Полицијајци су, нводи се, током прве контроле, увидјели да нема бомбе, али су потом тражили од Основног државног тужилаштва у Подгорици да од суда прибаве налог за претрес, како би обавили детаљну контролу. Тада су, како каже саговорник Вијести, у гаражи пронашли закључана два сефа и ормарић, за које су станари тврдили да не знају коме припадају.

„Након што је стигао налог да се сефови обију, представник породице ухапшеног полицајца Петра Лазовића појавио се са кључевима сефа… Безбједњак оптужен за сарадњу са мафијашком организацијом Радоја Звицера, наводно има стан у тој згради. Након што су откључали те трезоре, полицајци су пронашли два пиштоља, за које некадашњи тајни агент наводно има дозволе“, пишу Вијести.

„У ормарићу тик поред сефова“, додаје извор, „пронађено је више хиљада комада муниције“.

„Не зна се чија је, јер су сви станари саопштили да немају ништа с тим… Изузети предмети биће послати на вјештачење”, навео је извор Вијести.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана