Тинејџер у Котору кренуо са ножевима и електрошокером у школу

Срна
Foto: Илустрација/РТЦГ

ПОДГОРИЦА - Полиција је у аутомобилу осамнаестогодишњака на школском паркингу у Котору пронашла више ножева, дрвену бејзбол палицу, метални бокс и електрични шокер.

Из Управе полиције Црне Горе су саопштили да су полицијски службеници јутрос у 7.40 часова приликом претреса возила, којег је возио Ј.К., пронашла пет ножева, бејзбол палицу, метални бокс, електрични шокер, више комада разних алата погодних за обијање брава, универзална клијешта са прикључцима, двије лампе.

Претрес аутомобила 18-годишњака услиједио је јер га је полиција пратила због других сумњивих радњи, због чега је био под присмотром.

"Јутрос око 07.40 х, предузимајући планске активности око обиласка школа на територији Општине Котор од стране ПС СКП извршен је преглед лица и возила и то Ј. К. (18) из Рисна. Преглед је извршен на школском паркингу у Котору и у возилу је пронађено 5 ножева, дрвена бејзбол палица, метални бокс, електрични шокер, више комада разних алата погодних за обијање брава, универзална клијешта са прикључцима, двије лампе...", речено је "Вијестима" из Управе полиције.

Ови предмети су превентивно одузети, а о свему је обавијештен основни државни тужилац у Котору.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана