ТикТокеру оштетили ауто са београдским таблицама у Хрватској (ВИДЕО)

ГС
ТикТокеру оштетили ауто са београдским таблицама у Хрватској (ВИДЕО)

ЗАГРЕБ - Популарни ТикТокер из САД који живи и снима на Балкану, Џастус Рид, на свом ТикТок профилу пожалио се на још један немили догађај са којим се сусрео у Загребу.

Популарном ТикТокеру непознати починиоци су пробушили гуме на аутомобилу са београдским регистрационим ознакама.

- Гадиш ми се. Не знам да ли је то зато што си знао да је ауто мој или си видио београдске таблице, можда си само чудовиште које воли да повређује људе. Али обећавам ти, имаш среће што је у питању мој аутомобил, јер да се ово догодило некоме од мојих пријатеља, натјерао бих те да платиш на било који начин, рекао је познати тиктокер у снимку који је објавио на својим друштвеним мрежама и показао пробушене гуме.

- Ја могу себи да приуштим поправку, али ово је могао бити аутомобил нечије мајке, сиромашног студента или пензионера са малом пензијом. Срамотиш Хрватску. Возио сам кроз Босну, Србију, Бугарску, дословно све балканске земље у посљедњих шест мјесеци, и био сам у небројеним градовима. И једини град у којем сам се сусрео са било каквим насиљем је Загреб, додао је.

- Локалци ми покушавају рећи да је ово најсигурнија земља у Европи, али очигледно само за њих, не за мене. Свидио ми се овдје, али нешто није како треба. Хрватска је прелијепа и Загреб је невјероватан град, али не могу да дозволим да се ово догађа и да не кажем ништа. Пазите једни на друге и третирајте друге с поштовањем, побуните се против мржње и деструкције, закључио је.

Снимак Џастуса, који већ неко вријеме живи на Балкану, изазвао је праву лавину негативних коментара упућених према починиоцима.

"Тако ти је то у Хрватској", "Човјек је одмах схватио гдје се налази", "Мржња према Србима је без границе", "Ово је неприхватљиво", само су неки од многобројних коментара разочараних фанова због немилог догађаја који је задесио популарног инфлуенсера.

Други напад у овој години

У марту ове године, Џастус је доживио сличну непријатност у Загребу. Наиме, тада му је неко скинуо регистрационе таблице и изгребао аутомобил кључевима.

- Особи која ми је украла таблицу и кључем изгребала ауто током ноћи, поручујем једно... Упозорили су ме на људе попут тебе - рекли су ми: 'Ако возиш ауто с београдским таблицама у Загребу, неко ће ти оштетити ауто, изгребаће ти боју, разбиће ти прозоре', али ја им нисам вјеровао. Мислио сам да је Хрватска боља од тога. Увијек се трудим да промовишем заједништво између земаља на Балкану. И Србија и Хрватска су биле добре према мени и онда си дошао ти..., рекао је тада Американац, пише Б92.

 

@justus_reid

Marko 12:30-31

♬ original sound - Amerikanac

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана