Тешка саобраћајна незгода на путу у близини манастира Острог

Г.С.
Foto: vijesti.me

НИКШИЋ - На магистралном путу Никшић-Подгорица током поподневних сати дошло је до тешке саобраћајне незгоде када су се у Тунелу Будош сударили путничко и теретно возило. Једна особа је повређена.

Саобраћај на овој дионици током вршења увиђаја је у прекиду, а возила су се преусмјеравала на стари пут за Никшић преко манастира Острог. Пошто је тај пут у јако лошем стању и два путничка возила једва могу да се мимоиђу, дошло је до саобраћајног колапса.

"Огромна колона возила на малом уском путу, а испод нас је провалија. Не може се напред, сва возила су начичкана. Жену и децу је ухватила паника. Боље да смо чекали на магистрали на равном да се заврши увиђај" рекао је за "Рину" Стеван Анђелић који се са породицом враћа из Црне Горе.

На лице мејста након дојаве да је дошло до колапса на старом путу за Никшић дошли су и полицајци, који су пјешке морали да пријеђу велику раздаљину јер ни сами нису могли да прођу колима.

"Они су нам рекли да можемо само назад. Да се полако окрећемо један по један, јер другог решења нема. Полицајцима који су овде дошли стварно свака част, учинили су све да нам помогну да изађемо из ове безизлазне ситуације" додаје Стеван, наводи "Телеграф".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана