Стравичан снимак гажења жене на пјешачком прелазу, возач ухапшен (ВИДЕО)

Г.С.
Foto: Принтскрин

ПОДГОРИЦА - У подгоричком насељу Стари аеродром јуче око 13 часова догодила се саобраћајна незгода која није пријављена Одељењу безбЈедности Подгорица.

Подгоричка полиција је утврдила да је Н.Ћ. (21) из Подгорице изазвао јуче несрећу у Подгорици. Он је дао изјаву у просторијама Центра безбјдности Подгорица, а надлежни тужилац ће се накнадно изјаснити о евентуалној правној квалификацији дјела, саопштили су из Управе полиције.

Незгода није пријављена ни Одјељењу безбједности Подгорица, нити се у неку од медицинских установа јавила особа на указивање лекарске помоћи услијед повреда задобијених у незгоди.

- Након што је објављен видео снимак на друштвеним мрежама и у појединим медијима, оперативним активностима службеника саобраћајне полиције, као и увидом у евиденције регистрације возила, дошло се до сазнања ко је власник возила, а након тога до података, да је у вријеме саобраћајне незгоде, возилом управљао Н.Ћ. (21) из Подгорице - навели су из Управе полиције.

Видео је узнемирујућег карактера:

Он је пронађен и приведен у службене просторије Одјељења безбједности Подгорица гдје су од њега прикупљена обавештења у својству грађанинапреноси Дан.

- О догађају је обавјештен државни тужилац који ће се накнадно изјаснити о евентуалној правној квалификацији дела. Службеници полиције ће наставити са активностима у циљу потпуног расветљавања овог догађаја - закључују у полицији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана