Српски држављанин ухапшен у Задру: Насрнуо на полицију потпуно наг

B92
Foto: Arhiva

Полицијски службеници Полицијске управе Задар извршили су истраживање над 40-годишњим држављанином Србије који се сумњичи да је напао службено лице.

Он се сумњичи да је 19. јула око 22.20 часова у Доњем Карину физички напао полицајца, ударивши га више пута, када су га полицајци приметили како лежи на ивици пута, потпуно наг и без обуће.

Уз употребу средстава принуде, приведен је у просторије полиције, гдје је алкотестиран и утврђена му је концентрација алкохола од 2,89 промила, док код себе није имао лична документа и није желио да даје податке о себе.

Он је до отрјежњења смјештен у просторије полиције и указана му је љекарска помоћ, гдје су му констатоване лакше тјелесне повреде, а наставком криминалистичке обраде утврђено је да се ради о држављанину Србије који нема регулисану кратку -временски боравак у Републици Хрватској.

Повређеном полицајцу је љекарска помоћ пружена и у ХМП Бенковац, а његове повреде су класификоване као лакше тјелесне повреде.

Након криминалистичког истраживања, против 40-годишњег страног држављанина поднијета је кривична пријава надлежном државном одвјетништву у Задру и он је предат одјељењу за притвор ПУ задарске.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана