Спајић најавио сарадњу са Ђоковићем (ФОТО)

ГС
Спајић најавио сарадњу са Ђоковићем (ФОТО)

ПОДГОРИЦА - Премијер Црне Горе Милојко Спајић објавио је да је Новак Ђоковић изразио спремност да пружи бесплатну експертску помоћ у креирању системске подршке спорту у Црној Гори.

Спајић је у својој објави истакао да је циљ развијање нових законских рјешења како би млади спортисти у Црној Гори коначно добили адекватну подршку и оптималне услове за рад.

- Новак је спреман да нам пружи бесплатну експертску помоћ у креирању системске подршке спорту у Црној Гори. Кроз развијање нових законских рјешења желимо да најзад наше младе подржимо на прави начин и да спортисти добију оптималне услове за рад. Олимпијске игре 2028. ћемо дочекати много спремнији, навео је Спајић ма мрежи Х.

Ова иницијатива долази у тренутку када је подршка младим спортистима и унапређење спортске инфраструктуре од кључног значаја за будућност спорта у Црној Гори. Спајић је изразио увјерење да ће сарадња са Ђоковићем допринијети значајном напретку у овој области и бољој припреми црногорских спортиста за будућа такмичења, укључујући и Олимпијске игре 2028. године.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана