Скопље: Пронађен мртав један од аболираних у афери

Танјуг
Скопље: Пронађен мртав један од аболираних у афери

Скопље - У свом стану у Скопљу данас је пронађен мртав Коста Крпаћ, један од људи са списка македонских политичара и њихових сарадника које је аболирао предjседник Македоније Ђорђе Иванов у афери "Прислушкивање", преносе македонски медији.

Како је пренела македонска тв Телма, Крпаћ (40) је пронађен са прострелном раном у грудима.

Полиција је најприје била позвана јер је из Крпаћевог стана пуцано у комби преко пута његове зграде. Међутим, када су полицајци ушли у стан нашли су токело Крпаћа.

Полиција је одвезла Крпаћево токело на обдукцију, а иако је према првим претпоставкама рокеч о самоубиству, полиција испитује и друге опције, преноси тв Телма.

Коста Крпаћ налазио се на листи аболираних политичара и њихових сарадника, али из Специјалног тужилаштва до сада још нису објавили због чега је он био под истрагом у афери "Прислушкивање".

Његово име било је уз такође аболиране Владислава Стајковића и Христијана Панева. Они су били повезани са набавком израелске опреме за прислушкивање и митом у вези с том набавком.

Крпаћ је био директор фирме Финзи којој је уплаћен новац за ту опрему, а био је и власник агенције Нетпрес, преноси тв Телма.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана