Скандал у Загребу: Дјед Мраз пјевао „Бојна Чавоглаве“

ГС
Foto: Скриншот/Вечерњ.хр

ЗАГРЕБ - Друштвеним мрежама се проширио се снимак из трамваја у Загребу на којем Дјед Мраза и вилењак пјевају пјесму "Бојна Чавоглаве" уз поздрав 'за дом'.

Снимак, који се проширио друштвеним мрежама, узнемирио је читаоце који наводе како поздраву 'за дом' није мјесто у божићном трамвају Дједа Мраза.

На снимку се јасно чује како Дјед Мраз и дјевојка која глуми вилењака пјевају Чавоглаве на тактове ''Звончића'', понављајући на крају пјесме неколико пута спорни поздрав, преноси Вечерњи лист.

Из ЗЕТ-а су потврдили аутентичност видеа те објавили како су одмах покренули истрагу и да су садржајем снимка неугодно изненађени.

''ЗЕТ ће у складу са исходом интерног поступка предузети одговарајуће дисциплинске мјере због понашања својих радника које није у складу с професионалним и етичким

начелима, а такође ће се размотрити и наставак пословне сарадње са предметном агенцијом“, пише између осталог у саопштењу.

Додали су да их је „неугодно је изненадио садржај видеоснимка и поступак укључених особа“ те је промптно покренута интерна процедура с циљем утврђивања свих околности.

„Истичемо како се наведени догађај збио у трамвају који није био на редовној вожњи већ у повратку у спремиште те у њему ниси били присутни остали путници изузев драдника ЗЕТ-а и аниматора ангажованих преко агенције за догађаје“, казали су из Загребачког електричног трамваја (ЗЕТ).

Видео можете погледати овдје

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана