Шкаљарац на Пагу убијен пред бившом српском мисицом

Blic
Foto: Printscreen

Припадник шкаљарског клана Горан Влаовић, који је рано јутрос убијен на Пагу у Хрватској, из клуба је изашао у друштву бивше српске мисице Драгане Банић када му је убица, држављанин Србије, пришао с леђа и пуцао му у главу!

Како наводе хрватски медији, Србин му је пуцао у врат из пиштоља са пригушивачем, и чим је Влаовић пао на земљу, дао се у бијег.

Како наводи Јутарњи лист, Влаовић је са бившом мисицом изашао из клуба, налазио се на 15 до 20 метара од улаза када му је егзекутор пришао и испалио хитац.

И док је Влаовић пао као покошен, убица је почео да бјежи и у бииегу је од себе одбацио и пиштољ.

Међутим, Србин егзекутор није далеко одмакао, јер га је убрзо пресрела интервентна јединица и ухапсила га.

"Па то је Горан, то је Горан!", викало је неколико особа које су се затекле испред клуба, што очито значи да је Влаовић прије него је убијен, био у друштву више особа које су га познавале.

Он је, како нам је рекло неколико суговорника, већ данима био на Пагу и у друштву дјевојке и још неких особа тих је вечери био виђан и у неким другим ноћним клубовима.

Наводно је био и праћен и тек се треба установити је ли био само под "надзором" егзекутора који је тренутно на испитивању у задарској полицији или је у томе учествовало и више особа.

Иако се спомињало да је било сукоба и у клубу прије него се догодило убиство, врло брзо се установило да то није тачно.

Полиција анализира снимке

Полиција је већ изузела снимке надзорних камера, а постоје и бројни снимци оних који су се око 6 сати затекли испред клуба и снимали смртно рањеног Влаовића и особе које су покушавале да му помогну.

Шта је тачан мотив због којег је Влаовић ликвидиран у класичној "сачекуши" полиција истражује.

Бивша српска мисица Драгана Банић била је учесница Парова и раније је довођена у везу с неким српским фудбалерима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана