Син Насера Кељмендија мора да напусти Црну Гору, кажњен са 530 евра

Агенције
Син Насера Кељмендија мора да напусти Црну Гору, кажњен са 530 евра

Подгорица, Улцињ - Лиридон Кељменди, млађи син Насера Кељмендија, мораће да напусти Црну Гору, јер му је уручено рјешење о укидању боравка у овој држави, преносе агенције.

Рјешење је наводно донијела полиција по налогу министра унутрашњих послова Рашка Коњевића, након хапшења Кељмендија прије двије ноћи, али и због тога што је и раније хапшен у Црној Гори.

Уколико у року од 48 часова сам не напусти Црну Гору, Кељменди ће бити депортован.

Према незваничним информацијама, њему је забрањен улазак у Црну Гору наредне двије године.

Лиридон је јуче саслушан у улцињском основном суду и кажњен са 530 евра, након чега је пуштен на слободу.

Из полиције је саопштено да је Л. К. ухапшен на основу Закона о прекршајима због основане сумње да је починио физички напад, изазивање осјећаја угрожености код другог пријетњом да ће напасти на живот и тијело тог лица, те прекршај дрско понашање на јавном мјесту.

Он је 16. јула пуштен из спушког затвора, а био је осуђен због подстрекивања службеника МУП-а да њему и брату Елвису издају лажна црногорска документа.

Насер Кељменди је ухапшен на Косову на основу међународне потјернице коју су за њим расписале власти БиХ због убистава, прања новца и трговине дрогом.

Насер Кељменди је често боравио у Црној Гори, а у Улцињу има знатну имовину.

Медији су прошле године писали да Кељменди у Сарајеву има куће и станове, станове у Подгорици, а у Улцињу један хотел и друге некретнине.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана