Секуловић: Напад на службено возило, аларм за све

Срна
Секуловић: Напад на службено возило, аларм за све

ПОДГОРИЦА - Министар унутрашњих послова Црне Горе Сергеј Секуловић рекао је да напад на службени аутомобил и штићену личност, у овом случају кћерку премијера Здравка Кривокапића, представља аларм за све и упозорење гдје могу одвести политички популизам и смишљено подизање тензија.

Секуловић је осудио инцидент који се догодио на путу Подгорица-Никшић за који је навео да превазилази вандалско и насилничко понашање, саопштено је из Министарства унутрашњих послова (МУП) Црне Горе.

Он је напоменуо да посебно брине јер је такво понашање усмјерено против штићене личности, па је изузетно опасно по друштво у цјелини, са могућим несагледивим посљедицама.

Секуловић је дао налог унутрашњој контроли да хитно испита поступање полицијских службеника који су били у близини лица мјеста, са захтјевом да му извјештај достави у што краћем року.

Црногорски премијер Здравко Кривокапић саопштио је да је данас нападнуто службено возило у којем се налазила његова кћерка, која је штићена личност, и поручио да неће дозволити дивљаштво и безакоње у држави.

Из полиције је раније саопштено да се приликом блокаде пута Никшић-Подгорица догодио инцидент у којем је учествовао службени аутомобил.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана