Рус запалио кућу другом Русу у Сутомору

Срна
Рус запалио кућу другом Русу у Сутомору

Бар - Барска полиција је у кратком року расвијетила подметање пожара у кући руског држављанина чији су иницијали Е.К. која се налази у Сутомору и због овог кривичног дјела ухапсила такође руског држављанина са иницијалима С.Т. /50/ из Москве.

Полицији у Бару је пријављено да је дошло до пожара у кући у власништву Е.К. из Москве, а која се налази у насељу Побрђе у Сутомору.


"Увиђајем извршеним на лицу мјеста утврђено је да је пожар настао у приземљу куће. Од дејства пожара изгорјела је унутрашњост спаваће собе, док су оштећења настала у ходнику и на вратима од четири друге просторије", наводи се у саопштењу Управе полиције.

Из Управе полиције су саопштили да су барски полицајци предузели активности из своје надлежности, како би утврдили чињенице на основу којих би расвијетлили догађај.

"Ове мјере и радње су веома брзо довеле до сумње да је пожар подметнуо С.Т. који је претходно у кући Е.К. боравио као закупац смјештаја. Он је лишен слободе у покушају да возом напусти територију Црне Горе", саопштила је полиција.

Осумњичени С.Т. је приведен државном тужиоцу у Основном државном тужилаштву у Бару, због основа сумње да је починио кривично дјело изазивање опште опасности.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана