Ровињ: Сакрили камеру у преносни фрижидер, снимали голу дјецу

Танјуг
Foto: ПУ Истра

РОВИЊ- Полицијски службеници привели су двојицу њемачких држављана који су ручно израђеном камером снимали голу дјецу у кампу на подручју Ровиња, саопштила је данас истарска полиција.

Како се наводи, полиција је спровела истрагу над двојицом њемачких држављана, старости 48 и 79 година, због сумње да су починили кривично дјело искоришћавање дјеце за порнографију.

У суботу су гости кампа у околини Ровиња примијетили сумњиво понашање двојице мушкараца и одмах обавијестили обезбјеђење који су позвали полицију, наводи се у саопштењу, преноси Индекс.

Полицајци су ухапсили двојицу мушкараца због сумње да су снимали голу дјецу на базену и плутајућем воденом парку и по налогу надлежног суда извршили претрес возила и мобилне кућице у којој су боравили њемачки држављани.

Полицијски службеници су приликом претреса пронашли и одузели ручно рађени уређај за снимање, лаптоп, фото-апарат, МП3 плејер, четири мобилна телефона, седам УСБ стикова и друге предмете.

Током истраге утврђено је да су двојица мушкараца у торби која је личила на преносиви фрижидер ставила ручно израђен уређај за снимање и на тај начин снимали голу дјецу.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана