Расписана национална потјерница за сином Весне Меденице

Срна
Foto: Илустрација

ПОДГОРИЦА- Виши суд у Подгорици наредио је расписивање националне потјернице за Милошем Меденицом, осумњиченим за формирање криминалне организације ради шверца цигарета, дроге, као и за незаконит утицај приликом доношења одлука у судским предметима, речено је "Побједи" из овог суда.

"Виши суд донио је наредбу да се распише национална потјерница за М.М, коју је прослиједио Управи полиције да поступи по њој", рекла је савјетник за односе са јавношћу Вишег суда Марија Раковић.

За Меденицом је била расписана локална потрага јер га полиција у акцији хапшења чланова његове групе није пронашла на познатој адреси становања.

Полиција је 17. априла ухапсила његову мајку Весну Меденицу, бившег предсједника Врховног суда док је касно увече тог дана покушала да са аеродрома у Голубовцима отпутује за Београд.

Она је исте ноћи спроведена у зграду подгоричке полиције, а наредног јутра у Клинички центар Црне Горе пошто јој је позлило.

Два дана касније одређен јој је притвор до 30 дана због сумње да је незаконито утицала на доношење одлука у два предмета у процесу ревизије пред Врховним судом.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана