Пуповац: Милошевић ставио мандат на располагање

Танјуг
Пуповац: Милошевић ставио мандат на располагање

ЗАГРЕБ - Предсjедник Самосталне демократске српске странке Милорад Пуповац рекао је данас да је потпредсjедник владе за друштвене дjелатности и људска права Борис Милошевић ставио мандат на располагање, након што је према незвничним информацијама осумњицен у афери с бесповратним подстицајима.

Нисмо одржали све састанке, немамо ни све информације, али на основу онога што имамо, Милошевић има наше повjерење и имаће га јер је човjек од повjерење, рекао је Пуповац за загребачку Н1 тв.

"Милошевић је човјек изузетних моралних квалитета и частан човјек. Он сигурно зна шта је најбоље за њега, владу и његову странку, због тога је свој мандат ставио на располагање предсједнику владе", навео је.

То је учинио због његова моралног осјећаја и става по којем предсједник ладе, владајућа већина и он сам процијењују шта је у овим околностима политички најбоље за владу.

Додао је да још треба видјету у чему се, како каже, састоје чињенице по којима се Милошевић терети, како ће се развијати цијели поступак па ће онда о свему разговарати.

Ускок је саопштио да је бивши министар Дарко Хорват, од новембра 2018. до краја децембра 2018., као министар привреде, предузетништва и занатских услуга, додијелио 2,6 милиона куна бесповратних средстава привредним субјектима за које је био лично заинтересован, као и онима за који су то од њега непосредно или посредством његове помоћнице вишекратно тражили: потпредсједник владе Борис Милошевић, државни секретар Министарства регионалног развоја Велимир Жунац, директорка Управе за потпомогнута подруцја Катица Мишковић и бивши министар Томислав Толушић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана