Пуцњава у тржном центру у Скопљу, један од рањених у критичном стању (ВИДЕО)

ГС
Foto: Курир.мк

СКОПЉЕ – Два мушкарца рањена у пуцњави данас поподне у тржном центру "Ист гејт" у Скопљу, а полиција трага за нападачима, преносе македонски медији.

-Једна особа је у критичном стању, а друга је пребачена у Клинику за торакалну хирургију- потврдио је директор Клинике за хируршке болести "Свети Наум Охридски" у Скопљу Љубен Арсенков.

Додао је да је тешко рањени због тежине повреда одмах пребачен у операциону салу.

-Овај пацијент је тренутно на операцији. Он је у тешком стању и ради му се операција због повреда у стомаку и грудној шупљини. Други је упућен на Клинику за торакалну хирургију. Оба пацијента су имала прострелне ране - објаснио је Арсенков.

У Министарству унутрашњих послова потврђено је да је у овом скопском тржном центру дошло до пуцњаве, екипе МУП-а су на терену и раде на расвјетљавању случаја.

Након пуцњаве, успаничени посјетиоци напустили су тржни центар.

У гаражи истог тржног центра прије два мјесеца се такође догодила пуцњава.

 

ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО ОД ПУКАЊЕТО ВО ИСТ ГЕЈТ: Врз Раде Штекли е пукано како во див запад! (ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО) pic.twitter.com/3DosqGp7OR

— Курир (@KurirMK) October 24, 2023

 

На друштвеним мрежама и у македонским медијима појавио се и снимак пуцњаве. На снимку се види како двојица младића напуштају теретану и крећу ка најближем излазу и степеницама. Особа са слушалицама и црним шеширом прилази им с леђа, затим пуца у њих и бјежи, преноси Курир.мк.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана