Пуцњава у Подгорици, полиција трага за нападачем

vijesti.me
Пуцњава у Подгорици, полиција трага за нападачем

Из Управе полиције је саопштено да је Стефан А. (30) пријавио да га је Дејан Л. (51) прво физички напао, а затим ударао пиштољем у предјелу главе. Тврди да је након тога испалио метак поред његовог тијела.

Подгоричка полиција трага за Дејаном Л. (51) који је осумњичен да је након физичког обрачуна употријебио ватрено оружје, јављају Вијести.

Из Управе полиције саопштено је да је Стефан А. (30) пријавио да је прво физички нападнут од Д. Л. (51), који га је како је навео, ударао пиштољем у предјелу главе, а након тога из пиштоља, како тврди, испалио један пројектил поред његовог тијела.

- Данас око 12.30 часова Дежурна служба Центра безбједности Подгорица обавијештена је анонимно да је у Булевару Светог Петра Цетињског код једног угоститељског објекта дошло до физичког сукоба између двије особе као и до употребе ватреног оружја, након чега су се те особе удаљила са лица мјеста. Лице мјеста је обезбијеђено и полиција је извршила увиђај. Приликом вршења увиђаја регистровано је оштећење од пројектила на једном возилу и пронађена је чаура - саопштено је из Управе полиције.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана