Пронађени албуми с еротским фотографијама Санадерових жена

jutarnji.hr
Пронађени албуми с еротским фотографијама Санадерових жена

Загреб - Хрватски фоторепортер Ромео Ибришевић је, док је фотографисао депонију на Трешњевици у Загребу, открио бачени албум са провокативним фотографијама дјевојака бившег премијера ове државе, Иве Санадера.

"На кутијама гдје су биле све фотографије писало је 'Mayer Press', а поред негативна је руком исписано Санадер", рекао је Ибришевић и додао: "Није ми требало пуно времена да схватим да су то голе љепотице које је Иво Санадер крајем осамдесетих година носио у редакцију 'Старта', гдје су сваке недјеље ове фотографије завршавале на дуплерицама."

Бивши премијер Хрватске је тих година живио и радио у Аустрији, одакле је слао текстове и прилоге за магазинска издања. У једном од бројних судских процеса је као оправдање за своју имовину навео и добре хонораре које је добијао од дневног листа "Вјесник" за текстове и фотографије које је слао управо из ове земље, пише Јутарњег листа.

Ибришевић је, као дугогодишњи фоторепортер тог дневног листа сарађивао са бројним издањима НИШПРО "Вјесника", који је издавао бројне недјељнике и магазине, као што је био и "Старт".

"У почетку нисам знао шта да радим са сликама које сам пронашао, а чак сам помислио и да се ради о скривеној камери", истакао је Ибришевић.

Додаје како му је кроз главу прошла чињеница да би овај материјал могао да буде и судски доказ да се Санадер заиста бавио овим послом.

"Ако је то његово власништво, како се онда нашло на овој депонији и из ког стана је то бачено", упитао се фоторепортер прије него што је одлучио да своје откриће подијели са јавности.

Фотографије на којима се налазе голе "Санадерове дјевојке" можете погледати ОВДЈЕ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана