Пронађена жена отета у Истри: Барикаде на улицама, полиција трага за отмичарем

ГС
Пронађена жена отета у Истри: Барикаде на улицама, полиција трага за отмичарем

УМАГ - Пронађена је жена која је јутрос отета на паркигу у Петровији на подручју Умага, а полиција трага за отмичарем.

Жена је пронађена у мјесту Мателићи, а на улицама су барикаде и полицајци с дугим цијевима.

- Полиција је јутрос око осам сати сати запримила дојаву о отмици жене с паркинга у Петровији. Према досад доступним информацијама мушкарац је жену угурао у аутомобил те се с њом одвезао у непознатом смјеру. Брзом реакцијом полицијских службеника жена је пронађена у мјесту Мателићи - саопштила је полиција.

Додали су да полицијски службеници трагају за мушкарцем који је у бјекству. Интервентна полиција је поставила барикаде на путевима. Како преноси Јутарњи лист, полиција је покушала лоцирати отмичара путем сигнала мобилног телефона, али то засад није дало резултате.

- У потрагу су укључени полицијски службеници Полицијске станице Умаг,  специјалне и интервентне полиције - додаје се у саопштењу.

Како преносе хрватски медији, жену је прегледала Хитна медицинска помоћ и засад нема информација да је повријеђена. Што се тиче мушкарца за којим трага полиција наводи се како им је он од раније познат.

Подсјетимо, раније је саопштено да полицајци ПУ Истарске трагају за мушкарцем који је на подручју Умага отео женску особу и након тога побјегао.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана