Пријетње смрћу градоначелнику Макарске

Танјуг
Пријетње смрћу градоначелнику Макарске

ЗАГРЕБ - ХДЗ-овом градоначелнику Макарске и кандидату за градоначелника на предстојећим изборима Јури Бркану на предизборном плакату нацртана је рупа од метка на челу, уз поруку "Мементо мори".

Фотографију је Бркан објавио на „Фејсбуку“ уз поруку суграђанима да је демократско право свих људи да на изборима кажу своје мишљење и одаберу политичку опцију, али да пријетње смрћу никада неће бити прихватљиве, преноси Индекс.

- Знам да сам радећи овај посао четири године зауставио интересне скупине да позадински уништавају град, али овакве претње смрћу прелазе оквире цивилизованог и законитог понашања. И ово није први случај - додао је Бркан.

Он је својим “противкандидатима и њиховим јатацима" поручио да их се не боји и да ће у идућем мандату и надаље “радити за добробит свих грађана Макарске, а против интереса појединих партијских, грађевинских и криминалних организација”.

Истакао је да је ову и све остале пријетње, пријавио полицији и још једанпут позвао све противкандидате и њихове ''спонзоре'' да се задрже у оквиру пристојног политичког надметања.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана