Пресјечени правци кријумчарења цигарета у близини граница са БиХ и Србијом

СРНА
Foto: Управа полиције Црне Горе

ПОДГОРИЦА - Црногорска полиција пресјекла је два правца кријумчарења цигарета у близини границе са БиХ и Србијом, те заплијенила 142 пакета цигарета без акцизних маркица и ухапсила шест особа, саопштено је из Управе полиције.

Полиција је у Рожајама, у објекту који је власништво Б.М. из овог мјеста, пронашла 62 пакета цигарета без акцизних маркица, кафу, разну текстилну гардеробу, као и четири теренска моторна возила, од којих три без регистарских ознака, која су, како се сумња, коришћена за извршење кривичног дјела.

"Б.М. је лишен слободе због сумње да је извршио кривично дјело недозвољена трговина и спроведен је надлежном државном тужиоцу", наводи се у саопштењу Управе полиције.

У другој акцији, у близини границе са БиХ полиција је контролисала "мерцедес" и комби у којем је пронађено 80 пакета цигарета без акцизних маркица.

Због сумње да су извршили кривично дјело кријумчарење у покушају лишени су слободе В.Д. /25/, В.Д. /44/, В.Н. /56/, М.М. /41/ и В.М. /20/ из Никшића, док се у сарадњи са надлежним државним тужиоцем спроводе даље активности, између осталог и претресање више локација у Никшићу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана