Прекршајна пријава због пријетњи кћерки новинара "Вијести"

СРНА
Прекршајна пријава због пријетњи кћерки новинара "Вијести"

ПОДГОРИЦА - Матија Луковић /18/ из Тивта прекршајно ће одговарати због пријетњи упућених кћерки новинара подгоричких "Вијести" Синише Луковића, потврђено је из црногорске полиције.

Матија Луковић је прије два дана на "Инстаграму" вријеђао М.Л. и њеног оца Синишу Луковића, запријетивши јој да новинар "неће још дуго писати", а потом јој је послао и фотографију избјегличке колоне Срба из Крајине послије злочиначке операције "Олуја" из августа 1995. године.

"Службеници Управе полиције ће против М.Л. /18/ надлежном суду за прекршаје поднијети прекршајну пријаву због почињених прекршаја извршио на штету М.Л. /18/", саопштено је из Управе полиције у Подгорици.

Кћерка новинара "Вијести" је против Матије Луковића поднијела пријаву у којој је навела да јој је он путем једне друштвене мреже упућивао поруке увредљивог и пријетећег садржаја, а које су биле упућене и њеном оцу.

"Службеници Управе полиције ће против М.Л. покренути прекршајни поступак због наведених прекршаја", додали су из Управе полиције. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана