Повећан број жртава у Дарувару: Подлегла још једна жртва бившег хрватског војника

ГС
Повећан број жртава у Дарувару: Подлегла још једна жртва бившег хрватског војника

ДАРУВАР - Број жртава крвавог пира у дому за старе у Дарувару попео се на шест, након што је још један од корисника дома подлегао повредама у вировитичкој болници, јавили су хрварски медији.

Подсјетимо, злочин је извршио пензионисани војни полицајац Крешимир П. (51), који је данас нешто иза 10 часова у дому за старије и немоћне особе “Вианеy” у Мажуранићевој улици у Дарувару више лице убио и ранио. Једна од жртва је била и његова мајка.

Осумњичени за масакр у старачком дому почастио кафић па рекао да "иде нешто да обави"

Крешимирова мајка је већ 10 година смјештена у Дому за старије и немоћне у Мажуранићевој улици у Дарувару. Како наводе, Крешимир је прво дошао до кафића гдје је наручио себи пиће и почастио госте које су у том тренутку били у објекту. Био је, кажу, потпуно миран и рекао је да "иде нешто да обави".

Тада је, како се сумња, дошао до дома и почео да пуца. У нападу је убијена његова мајка, још троје корисника дома и један радник, а више људи је ранио.

Након тога је, према незваничним сазнањима, мирно изашао на улицу и вратио се до оближњег кафића гдје је сачекао полицију која се брзо појавила и ухапсила га.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана