Полупани сви банкомати у хрватском градићу

Танјуг
Полупани сви банкомати у хрватском градићу

ЗАГРЕБ  - У Орославју у Хрватском загорју истовремено су разбијени сви банкомати, објавио је на друштвеној мрежи Фејсбук градоначелник Виктор Шимунић, уз питање шта је криминалац заправо хтио да постигне и констатацију да је ријеч о кукавици.

-Је ли ово случајност - да су баш сви банкомати у Орославју здробљени. Сви до једнога, ни једна банка није поштеђена. Орославчани не могу сада дизати новац у свом граду. Шта је криминалац хтио овим да постигне - написао је Шимунић. Градоначелник констатује да новац није украден, а причињена штета је, каже, минорна, али довољно велика да су управо грађани на највећем губитку.

-Чини се као да је неко ово планирао и починио с намјером. И то баш у Орославју. Не у Забоку, Стубичкима, Јаковљу – баш у Орославју. Како то тумачити - наводи градоначелник.

Да би неко направио овако недјело, према мишљењу Шимунића, тај мора да буде баш огорчен и објесан.

-У сваком случају, чини ми се да постоје они који Орославје не воле и који су спремни да иду јако далеко да би неке своје болесне идеје прогурали, а све на штету грађана. Ко год да је починилац, психолошки профил ми је 1/1 познат – ради се о најобичнијој кукавици која своје менталне проблеме решава преко леђа грађана Орославја”, написао је градоначелник и приложио фотографију разбијених банкомата, пренио је загребачки Јутарњи лист.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана