Полиција привела педофила са арсеналом шпијунске опреме

Танјуг
Foto: ИЛУСТРАЦИЈА

РОВИЊ - Ровињска полиција је на основу криминалистичке истраге осумњичила словачког држављанина (42) да је починио кривично дјело искоришћавање дјеце за порнографију и одредила му притвор.

Према писању ријечког Новог листа, гости нудистичког кампа су у сриједу примјетили су мушкарца који се понашао чудно у близини дјеце код воденог тобогана.

Мушкарац је, наводи се, усмјеравао ручни сат према дјеци и спуштао се с њима тобоганом, а када му је пришло обезбјеђење које су позвали гости, он је покушао да побјегне. Обезбеђење га је у томе спречило, и задржало до доласка полиције, која га је привела.

Да би отежао полицијско поступање осумњичени је дао лажне податке и представио се као мађарски држављанин, али је провјерама утврђено да је ријеч о словачком држављанину старом 42 година.

Полиција је утврдила да је Словак на ручном сату имао интегрисану камеру, као и да је пронађен инкримисани садржај. Након претреса шатора и аутомобила полиција је пронашла још два сата, дви подводне камере, два таблета, седам УСБ стицк-ова, спољни тврди диск, мобилни и друге предмете.

Осумњиченом је одређен притвор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана