Полиција преплавила граничне прелазе Црне Горе

Г.С.
Foto: Илустрација/Дан

ПОДГОРИЦА - На граничним прелазима Црне Горе ангажован је већи број службеника Управе полиције који спроводе активности везане за илегалан прелазак граница, мигранте и кријумчаре, сазнаје портал Дан.

Како је незванично рекао извор из полиције, у току је активност службеника Управе полиције - Сектора за борбу против криминала, Сектора граничне полиције, Сектора полиције посебне намјене и РЦБ Центар.

- Активности се односе на илегалне миграције - кријумчарење, као и у односу на насиље које произилази унутар сукоба између миграната и кријумчара - казао је извор из полиције за портал Дан.

Укључен је већи број полицијских снага.

На граничној линији између Црне Горе и Албаније заплијењене три плантаже марихуане
Лазар Шћепановић, вд помоћника директора Сектора за борбу против криминала, на данашњој конференцији казао је да су на граничној линији између Црне Горе и Албаније заплијењене три плантаже марихуане.

- Службеници више организационих јединица Управе полиције - Сектор за борбу против криминала (Одсјек за борбу против дрога), Сектор граничне полиције и Сектор полиције посебне намјене - специјалне јединице, су у сараднији са службеницима истих организационих јединица полиције Републике Албаније реализовали заједничку активност усмјерену на спречавање кријумчарења и дистрибуције наркотика - казао је данас Шћепановић.

Он је додао да у оквиру наведених активности, дана 25.07.2024. године, у мјесту Греце на самој граничној линији између Црне Горе и Албаније, на територији Албаније заплијењене су три плантаже биљне материје за коју се претпоставља да је ријеч о марихуани у количини од 11.350 стабљика, преносе Новости.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана