Подгоричанину четири године робије због 0,114 грама хероина

ГС
Илустрација
Foto: Борис Пејовић/ Vijesti.me | Илустрација

ПОДГОРИЦА- Јован Милановић из Подгорице осуђен је на три године и шест мјесеци затвора због оптужби да је Беранцу Александру Илићу продао 0,114 грама хероина.

Илићу је истом пресудом, изреченом у бјелопољском Вишем суду, одмјерена казна од шест мјесеци затвора - јер је дио те дроге продао суграђанину Б. В.

Суђено им је због кривичног дјела неовлашена производња држање и стављање у промет опојних дрога.

Милановић је, према оптужници, 7. јуна прошле године у Полимској улици у Беранама, испред улаза зграде у којој живи, Илићу продао 0, 114 грама хероина.

Он је по претходном договору са Илићем, возилом марке “ренџ ровер” дошао до његове зграде. Илићу је, након што је ушао у возило, предао дрогу за неутврђени износ новца.

Од те дроге Илић је 0,65 грама истог дана на истом мјесту продао суграђанину Бојану Вукићевићу, за износ од 10 евра, пишу подгоричке Вијести.

Дрогу су, како се наводи у оптужници, док је припремао за употребу, код Вукићевића у подруму пронашли службеници Управе полиције, док су преосталу количину нашли у тоалету Илића, који је у тренутку наиласка полиције дрогу просуо у WC шкољку, у покушају да је одбаци од себе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана