Подгорица: Ухапшена једна особа због напада на уредника “Монитора” Есада Кочана

Срна
Подгорица: Ухапшена једна особа због напада на уредника “Монитора” Есада Кочана

ПОДГОРИЦА - Црногорска полиција ухапсила је лице чији су иницијали Д.Ш. (55) због напада на главног и одговорног уредника недјељника “Монитор” Есада Кочана.

Из Управе полиције Црне Горе саопштено је да ће ово лице, уз кривичну пријаву, бити приведено надлежном тужиоцу.

“Подгоричка полиција је идентификовала и лишила слободе особу која је извршила кривично дјело угрожавање безбједности на штету главног и одговорног уредника независног недељника жМониторж Е.К”, наводи се у саопштењу.

Кочан је синоћ пријавио да му је око 17.00 часова испред зграде у којој живи пришла непозната особа и упућивала му увредљиве и пријетеће ријечи, а да је у једном тренутку и физички насрнула на на њега, хватајући га за ревере мантила.

Кочан је отишао у свој стан и позвао пријатеља како би са њим кренуо до станице полиције да пријави догађај.

По изласку из зграде осумњичени је наставио са увредама и почео физички да насрће на Е.К. који га је одгурнуо штапом који је имао код себе, према изјави Е.К, наводе из полиције.

У полицији кажу да су, прије хапшења, полицијски службеници превезли Д.Ш. у просторије Клиничког центра Црне Горе на указивање љекарске помоћи, гдје су му констатоване лаке тјелесне повреде, односно два хематома на руци.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана