Петоро страдало у судару два возила на путу Подгорица-Бар VIDEO

Срна
Петоро страдало у судару два возила на путу Подгорица-Бар VIDEO

Подгорица - Број страдалих у саобраћајној несрећи на путу Подгорица-Бар попео се на пет, након што је у Ургентом блоку Клиничког центра Црне Горе у Подгорици преминула једна повријеђена особа.

У овој здравственој установи смјештене су још двије повријеђене особе - трудница и малољетна дјевојчица које су животно угрожене.


Саобраћајној несрећи догодила се у 15.30 часова на заобилазници код Голубоваца, на путу Подгорица-Бар, када су се сударила два аутомобила.

На лицу мјеста страдале су четири особе, брачни пар са дјететом, који су се налазили у аутомобилу који се кретао из Бара ка Подгорици, као и возач аутомобила који је наилазио из супротног смјера.

Директор Ургентног центра Клиничког центра Црне Горе Нермин Абдић рекао је новинарима да су у Ургентни блок примљене три особе повријеђене у саобраћајној несрећи у Голубовцима, од којих је једна преминула.

Он је објаснио да је дјевојчица која је примљена у Ургенти блок задобила тешке повреде главе и да је животно угрожена, а да је повријеђена трудница у фази обраде.

Из возила су извучена тијела страдалих, чији идентитет још није саопштен.

На овом путном правцу саобраћај је затворен у оба смјера, а у току је увиђај, саопштено је из црногорске полиције.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана